Thai Thai Sushi

"FERSKE RÅVARER, EKTE MATGLEDE OG BYENS RASKESTE UTKJØRING"

I over 5 år har vår forretingside basert seg på å servere fersk mat til gode priser og med byens raskeste levering. Kundene våre er alltid i fokus, og derfor prøver vi hele tiden å ekspandere vårt tilbud til sultne Akershus-borgere. 

 

Hygiene

Vi har siden tidenes morgen hatt stor vekt på ferske råvarer av høy kvalitet. Ingen retter hos oss er ferdig og maten lages først etter at du har bestilt, slik at maten alltid er fersk.  

Hygiene er vår første prioritet, og derfor har vi lagt ned mye arbeid på å innføre meget strenge rutiner for hvordan alle som jobber i Thai Thai Sushi skal behandle maten. Vår renholdsplan innebærer b.l.a rutiner for måling av tempratur på kjøtt og grønnsaker, oppbevaring, vasking og sterilisering av kjøkkenredskaper. 

 

Levering

Vi tar et utkjøringsgebyr som starter på 49 kr, avhengig av kjøreavstand. Hvis det er områder vi normalt ikke leverer til, gjør vi som oftest unntak, så fremt ordreverdien er høy nok til at vi ikke går på et direkte økonomisk tap. Fornøyde kunder og god service har alltid vært og kommer alltid til å være noe vi streber etter. 

 

SIKKER BETALING MED STRIPE

Alle korttransaksjoner håndteres av vår betalingsleverandør Stripe inc, som sørger for trygg og sikker betaling. Alle tjenester er gjort via sikre forbindelser med 256 bit SSL sertifiseringer. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at ingen andre får tilgang til sensitiv informasjon og betalingsdetaljer.

Du kan lese mer om Stripe her:

 https://stripe.com/about

http://www.dn.no/tekno/2015/06/18/2016/Netthandel/vil-forenkle-norsk-netthandel

 

HVILKEN TYPE KORT AKSEPTERER DERE? 

Du kan betale med Visa, Mastercard, Diners Club, og American Express. Når du betaler med kort vil beløpet bli reservert på kontoen din etter at din bestilling er bekreftet av Thai Thai Sushi.

Hvis vi må annullerer din bestilling, vil pengene som er reservert være synlig og tilbake på din konto innen 24 timer. Avhengig av kortutsteder og bank, kan det i svært få tilfeller ta tre bankdager før pengene er synlig som disponibel saldo i din nettbank.

Dersom maten av en eller annen grunn utleveres uten at betaling har skjedd/gått igjennom må du betale for maten i etterkant, uavhengig om manglende betaling skyldes forhold hos Thai Thai Sushi, deg som kunde, eller tredjepart.